perjantai 1. helmikuuta 2013

Täydellinen otsikko!

Tunnustan, olen sata kertaa aloittanut blogin pitämisen. Ja yhtä monta kertaa lopettanut.
Toimitan, tuotan ja kirjoitan  työkseni tekstejä lehtiin, tiedotteisiin, suoramarkkinointi-materiaaleihin sekä erilaisiin verkkosisältöihin.

Minulla on kompleksi. En keksi teksteilleni koskaan omasta mielestäni täydellistä otsikkoa, saati blogilleni osuvinta nimeä. Nyt annan nimeämisasian olla. Päästän irti. Kokeilen ja rohkaistun. Annan mennä niin, että näppis viuhuu ja iskee sormien alla vaikka tulta. Uskon siihen, ettei luova mieli tarvitse kriitikkoa rinnalleen. Mitään uutta ei synny, ellei kokeile ja opi kokemuksista. Oppiminen on itsensä likoon laittamista, uskaltautumista ja epämukavuusalueelle hyppäämistä.

Blogissani harjoittelen kolumnikirjoittamista, kerron koulutuksistani ja coaching-prosesseissa käyttämistäni menetelmistä sekä oman elämäni kehittämisestä kokonaisvaltaisemman hvyinvoinnin suuntaan. Minusta on moneksi. Minussa on monta puolta. Niin meissä kaikissa. Muistakin se, kun jokin asia alkaa tökkiä tai hakkaat päätä seinään sadatta kertaa! ;)

Kirjoittaessani pyrin pitämään mottonani alla olevaa kirjailija, lehtimies ja filosofi Albert Camuksen viisasta kiteytystä.
"Kun kirjoittaa selkeästi, saa lukijoita,
kun kirjoittaa hämärästi, saa selittäjiä."
- Albert Camus


Oivaltavaa  viikonvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvä tila -blogissa saa kommentoida omalla nimellä, omalla nimimerkillä tai anonyyminä. Arvostan näkemyksiä ja pohdintoja, joista välittyy kommentoijan ajattelun maailma. Muistathan hyvät tavat: alatyyliset kommentit, mainokset sekä laittomat sisällöt eivät kuulu niihin. Tervetuloa kommentoimaan ja keskustelemaan!